Funcionament

El nostre objectiu amb la botiga online és que el client es trobi com si fos a una de les nostres botigues. Nosaltres basem el nostre servei a complir totes i cadascuna de les exigències del client, i és per això que volem que la botiga online sigui igual. Tota la informació que pugueu donar-nos un cop féu la compra, serà de molt d'ajut per a nosaltres. Com voleu els talls, de quina mida, prims, gruixuts, com voleu la presentació, paper, safata, envasat al buit, etc. Tot per a poder realitzar una comanda al gust del client.

Les comandes seran entregades en 24 h, sempre que la comanda s'hagi realitzat abans de les 15.00 h. És a dir, si vostè fa la comanda el dimarts a les 13.15 h, rebrà la comanda el dimecres. Si vostè fa la comanda el dimarts a les 16.00 h, la comada ja passaria a ser entregada dijous. Les comandes realitzades dissabte, diumenge seran entregades dimarts.

Preus

És possible que el cost d'alguns productes variï lleugerament degut al tall dels productes a pes o del pes d’alguns productes que es venen per unitats. Per exemple, en cas que vostè demani un pollastre sencer, tot i ser per unitats, el seu pes pot variar. Sempre cobrant unica i exclusivament el que el client rep a casa seva. Ni mes, ni menys.

Forma de pagament

Per poder garantir que el pes que se us cobra es estrictament el que se us entrega, hem decidit que el pagament no és realitzarà fins a un cop s'entregui la comanda. És podrà pagar en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit  en el mateix moment de l'entrega. En cas de ser en efectiu, especifiqueu-ho per poder dur canvi.

Recollida a domicili

Repartim de dilluns a divendres de 11.00h a 15.00h. En cas de que el nostre horari d’entrega no us vagi be, indiqueu a les observacions en quin horari es podria realitzar l’entrega.

Recollida a la botiga

El nostre horari d’entrega de comandes de la botiga és de 09:00 a 14:00, i de 17:00 a 20:00, de dilluns a divendres, sempre per comandes rebudes 24 hores abans.

La comanda

En realitzar la seva comanda pot indicar com vol els productes a l’espai de “com ho vol?” Per exemple:

  • Si vostè ha comprat 6 hamburgueses de pollastre: “En safata de dos en dos per congelar”

Aquest funció es per garantir que l’entrega es al gust del client.

També s’haurà de deixar indicat si la recollirà a alguna de les nostres botigues o si vol el servei a domicili, i quan vol que la seva comanda estigui disponible.

Recordatori: estimat client, si vostè vol garantir la totalitat de les comandes, li recomanem realitzar-les amb 24 hores d’antelació, ja que alguns cops no disposem del producte al moment de la comanda i necessitem un marge per a la seva preparació per així garantir la comanda al 100%.

Dades personals

Si vol rectificar alguna dada personal del seu registre d'usuari, si us plau escrigui'ns a soportecarnsjj@gmail.com indicant-nos el canvi que vol realitzar.